Truckcenter Apeldoorn

38 jaar geleden opgestart door Wil Krommenhoek aan de Veenweg in Apeldoorn. Met een klein team heeft hij destijds onder de naam Spoorzicht het bedrijf op de kaart gezet met de internationale handel in gebruikte voertuigen. Sinds 2010 is het bedrijf verder gegaan onder de naam Truckcenter Apeldoorn! in dit jaar is ook zijn zoon Sander Krommenhoek ook in het bedrijf begonnen wat het een echt familiebedrijf maakt. Jaarlijks verkopen zij ongeveer 250 gebruikte voertuigen.

Truckcenter Apeldoorn wordt als een begrip in de internationale handel in gebruikte trucks, trailers, machines en bedrijfswagens. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van gebruikte trucks binnen Europa. En de verkoop van het materiaal wereldwijd. Zo hebben wij diversen vasten klanten op de continenten Zuid amerika, Afrika, Azie en het midden oosten.

Truckcenter Apeldoorn is in staat om het transport van A tot Z te regelen voor de klant. Dit doen wij om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Enkele transport vormen waar wij veel mee werken is verscheping, self-propelled of transport per dieplader. Wij zijn Rdw erkend waardoor wij in staat zijn om snel de benodigde documenten voor export te realiseren. Zo zijn we instaat om EUR1, COC en verzekerings documenten op te maken.

Truckcenter Apeldoorn is gelegen in de stad Apeldoorn, welk centraal gelegen is binnen Nederland. Wij zijn goed bereikbaar via de snelwegen A1 en A50, dit zijn de hoofd aan- en afvoerwegen van Nederland. Vanaf onze locatie is het gemakkelijk de voertuigen richting de verschillende havens te transporteren of vanaf onze locatie richting diversen landen per wegtransport te vervoeren.

Indien materiaal snel vervoerd moet worden beschikken wij over een eigen truck met dieplader. Deze is zo opgebouwd zodat wij bijna alle soorten materieel kunnen vervoeren.