Volvo FM 300 Ontwatering - Entwasserung - Dewatering, Truckcenter Apeldoorn

€ 29.990,- excl. BTW
Tellerstand
215.500 Km
Bouwjaar
2006
Emissieklasse
Euro 3
Brandstof
Diesel
Conditie
Gebruikt
Transmissie
Automaat

Technische kenmerken

  • Opbouw Kolkenzuiger
  • Datum eerste toelating 10-07-2006
  • Asconfiguratie 6x2
  • Aantal assen 3
  • Aantal cilinders 6
  • Vermogen in kw 221
  • Vermogen in pk 300

Opties & Accessoires

Toon alle 18 extras

Beschrijving

Speciale Dewatering truck,
Volvo FM 9 - 300,
2006,
Euro 3,
I-Shift automaat,
6x2 met stuuras,
Aquateq DMU-4612 Ecovee,
Afstandsbediening,
2 Stuks!,
Opbouw eventueel los tekoop.


EcoVee is een mechanisch scheidingssysteem dat geen chemicaliën gebruikt. Vervoer naar rioolwaterzuiveringsinstallaties is niet langer nodig.

Ons gepatenteerde systeem, EcoVee, ontwatert het slib rechtstreeks door de septic tank. Het water en het micro-organisme worden teruggevoerd naar de tank. Tegelijkertijd wordt het water geoxygeneerd, waardoor het natuurlijke zuiveringsproces verbetert. Het getransporteerde volume wordt met 95 procent verminderd. Het slib heeft een droogheid van ongeveer. 25-30% klaar om te worden gecomposteerd of gebruikt voor energieproductie. EcoVee is een mechanisch scheidingssysteem dat geen chemicaliën gebruikt. Vervoer naar rioolwaterzuiveringsinstallaties is niet langer nodig.

AquaTeq werkt met de natuur Een combinatie van een septic tank (met een of meer compartimenten) en een drainagesysteem is de meest gebruikelijke behandelingsmethode voor individuele septische systemen. Kort gezegd werkt het zo: de vloeistof uit het septische systeem filtert in de grond terwijl het slib in de septic tank blijft. Micro-organismen in de grond en tank zuiveren het water. Daaropvolgende compostering maakt van het slib een effectief grondverbeteringsmateriaal. Gewone slibafzuiging leegt de tank. De micro-organismen verdwijnen tegelijkertijd. Het duurt lang voordat het biologische proces opnieuw begint, als het ooit gebeurt. De afvoer neemt toe, evenals de hoeveelheid gesuspendeerde stoffen die het infiltratieproces kunnen belemmeren, met een verstoorde werking als gevolg. Het EcoVee®-systeem bevordert een lange levensduur van de septic tank en het infiltratiesysteem door gebruik te maken van de eigen behandelingsinstallatie. Een veel minder transportbehoefte verlaagt de kosten en het broeikaseffect. Hoe is het ontwerp van de eigen behandelingsinstallatie? Het EcoVee®-systeem gebruikt mechanische behandeling. De constructie is uitgevoerd met beproefde componenten in een unieke combinatie. Het systeem kan op een variabel aantal chassis of op verschillende rollenplatforms worden gemonteerd.

Neem contact op

Heb je vragen over dit voertuig of wil je een afspraak maken om naar dit voertuig te komen kijken? Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Bericht verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Fout bij verzenden, probeer het nog eens. Of neem contact met ons op.